مواد لازم برای تهیه کلم پلوبرای 4 نفر
برنج:3 پیمانه
گوشت چرخ کرده :400 گرم
کلم خرد شده:یک عدد کوچک
پیاز خرد شده:یک عدد متوسط
نمک و ادویه:به میزان لازم
روغن :برای سرخ کردن
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کلم پلو
ابتدا کلم را خرد کرده و در یک ظرف با مقدار خیلی کمیآب بخار پز میکنیم
در ظرفی دیگر پیاز را سرخ میکنیم و بعد از آن گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم.
نمک و ادویه و بعد از آن رب را به مواد اضافه میکنیم. مواد به دست آمده را با کلم مخلوط کرده تا سس غذا آماده شود.
برنج را آبکش کرده و مواد سس را به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم تا خوب دم بکشد.
همچنین بخوانید:
نکاتی کلیدی برای تهیه کلم پلو
- برای پخت کلم پلو میتوانید به جای سبزیهای تازه از سبزی خشک استفاده کنید.
- برای خوش طعم کردن کلم پلو میتوانید 1 قاشق چایخوری پودر لیمو عمانی به مخلوط سبزی و کلم اضافه کنید.
- میتوانید در روش پخت کلم پلو شیرازی از کلم سفید و یا کلم قمری استفاده کنید.
- کلم پلو را میتوانید با پیاز سرخ شده به زیبایی تزیین کنید. برای اینکه پیاز ترد و خوشمزه شود قبل از سرخ کردن مقداری نمک به آن بزنید و سپس پیاز را سرخ کنید.
- کلم پلو را با گوشت مرغ یا بدون گوشت هم درست میکنند.
- حتما به کلم پلو ادویه پلویی را اضافه نمایید.
- اضافه کردن زعفران و کره باعث طعم بهتر و عطر عالی خواهد شد.
منبع: cookhow5