شاید خیلیها وقتی اسم کیک را میشنوند، یاد خامهی زیاد میافتند، اما در این بخش قصد داریم کیک مرغرا به شما آموزش دهیم که غذای عالی و خوشمزه است، این یک غذای مجلسیه که برای میز شام خیلی عالی به نظر میرسه .
سیـ-ـنه مرغ: دو عدد
ژامبون مرغ: 250 گرم
پیازچه: نیم کیلو
گردو : دویست و پنجاه گرم
نان تست: به میزان لازم
ماست: یک سوم سس مایونز مصرفی
سس مایونز: به میزان لازم
خامه: صدگرم
طرز تهیه:
گردو را ریز خرد کنید، ژامبون مرغ را هم ریز خرد کنید. سپس سیـ-ـنه مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمیآب لیمو پخت ریشه ریشه کنید. پیازچهها را شسته و ریز به صورت حلقه حلقه خرد کنید ( هم خود پیاز هم برگهای آن را)، حالا سس مایونز و ماست و خامه را با هم مخلوط کنید، بهتر است که این سس در چند مرحله و به اندازه کم درست کنید چون میزان مصرفی سس بستگی به مواد شما دارد که چقدر سس جذب کند. حالا همه مواد خرد شده را باهم داخل آسیاب سبزی خورد کن آکا بریزید، سس را به نسبت یک به سه ماست و سس به مواد اضافه کنید تا مایه کیک به صورت ملات نرم در بیاید.
حالا لبههای قهوهای نان تست را بریده، نانهای تست را یک ردیف منظم کف ظرف بچینید، حالا از موادی که آماده کرده اید یک لایه دو سانتی روی نانها بمالید، وقتی تمام سطح نان تستها را با مایه پوشاندید حالا یک لایه دیگر نان روی آن به همان ترتیب قرار بدهید، و باز هم روی آن را با مواد بپوشانید، دوباره روی مواد را با نان بپوشانید.
بهتر است که کیک همین دو طبقه باشد، اگر ارتفاع کیک بیش از این بشود ممکن است لایههای کیک از هم جدا بشوند، روی لایه آخر و دیواره اطراف را با سس مایونز بپوشانید، برای رنگی کردن لایه روی کیک میتوانید از آب هویج، آب لبو، آب تره، سس گوجه فرنگی و استفاده کنید.
همچنین بخوانید:
حالا دیوارههای اطراف کیک را با کاهوی ریز خرد شده یا همان پیازچههای خرد شده تزئین کنید، روی کیک را هم با سلیقه خودتان با هویج رنده شده یا پودر گردو یا پیازچه و یا هر مواد
کیک گونهای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد. اگرچه به باور باستان شناسان این خوراک از زمانهای باستان وجود داشته است، اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگیِ شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم میکند، نوعی شیرینی است که از میانهٔ سدهٔ هجدهم به وجود آمده است. آرد ، شکر ، تخم مرغ و کره چهار مادهای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده میشوند.
منبع: cookpad